Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dinamični crossover

[VIDEO] Jaguar najavio odlične vozne sposobnosti modela F-Pace

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jaguar je objavo nove fotografije i najavni video zapis svog prvog produkcijskog crossovera, odnosno modela F-Pace koji će službenu premijeru imati sredinom rujna u Frankfurtu.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NITKO NIJE OZLIJEĐEN Incident u Londonu: Prosvjednik izletio pred Jaguar s britanskim premijerom i izazvao sudar Slika nije dostupna NA TREŠNJEVCI Sudar u Zagrebu: 19-godišnji vozač Jaguara skrivio prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen 67-godišnji muškarac

Objavu je popratilo i priopćenje u kojem se navodi kako će F-Pace kupcima ponuditi "vrhunske vozne sposobnosti bez premca u segmentu". Također, potvrđena je i otprije poznata činjenica kako će se ovaj automobil temeljiti na laganoj aluminijskoj iQ[Al] platformi te biti opremljen prednjim ovjesom s dvostrukim poprečnim ramenima, dok će se straga nalaziti tzv. Integral Link ovjes.

Riječ je o dorađenom višedjelnom (multi-link) ovjesu kod kojeg se novost svodi na spojni element postavljenom između ramena zahvaljujući kojem je poboljšana kontrola stražnje osovine. Dakle, ovo će rješenje, tvrde u Jaguaru, ponuditi vrhunska vozna svojstva bez kompromitiranja rafiniranosti i udobnosti vozila.

Nadalje, F-Pace će biti opremljen naprednim električnim servo upravljačem koji će uz vrhunsku komunikativnost vozaču omogućiti i visoku razinu odzivnosti. Također, ovaj će model biti opremljen i sustavom pogona na sva četiri kotača sa sustavom raspodjele okretnog momenta što će rezultirati "neprikosnovenu agilnost u svim vremenskim uvjetima i na svim površinama".

F-Pace će pokretati Ingenium motori, a sve u svemu će se raditi o "pravom performance crossoveru". Uskoro više.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene