Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Racing Edition by Anderson Germany

VIDEO i FOTO: Još nabrijaniji Audi R8 V10

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tuning tvrtka Anderson Germany nedavno je na tržište izbacila vrlo široku ponudu tuning paketa. Njihov najnoviji projekt bazira se na Audi R8 V10 automobilu, a paket nadogradnje gore spomenuta tvrtka nazvala je ‘Racing Edition’.

Anderson Germany široko je poznato ime u svijetu ‘tuninga’ sportskih automobila i luksuznih limuzina. Ova tuning tvrtka sa sjedištem u Düsseldorfu vratila se s još jednim paketom nadogradnje pod imenom ‘Racing Edition’, kojemu je cilj izvući još malo snage iz Audi R8 V10 automobila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za 73 tisuće eura Mercedes C 63 AMG - start poput Schumachera Slika nije dostupna Zračila seksepilom FOTO: Zaljubljena Pam u minici prošetala novog dečka

Temeljno načelo ove tvrtke je visoka kvaliteta proizvoda i posvećenost i najmanjim detaljima. Osim nadogradnje motora tu je i vrlo privlačni paket opreme za vanjski i unutrašnji izgled automobila kako bi automobili iz radionice Anderson Germanyja bili trenutačno prepoznati.

Automobil je za početak dobio ‘performanse kit’. U tom se paketu nalaze sportski ispušni sustav, a samo jedna od prednosti istoga je smanjenje težine od 17 kg, zatim novi trkači sportski filteri za zrak kao i nova ECU jedinicu. Rezultat nadogradnji na vrhunskom V10 motoru je zdravih 585 KS što je povećanje od 60 'konja' u odnosu na serijskih 525 KS.

Maksimalna brzina povećana je za otprilike 12 km/h u odnosu na serijski automobil. Ubrzanje od 0-100 km/h tvorničkog modela sa 525 KS je 3,9 sekunde dok se kod ovog modela to vrijeme spusta na 3,6 sekundi a maksimalna brzina iznosi preko 325 km/h.

Aerodinamički paket sastoji se od karbonskog prednjeg i stražnjeg spojlera te zadnjeg difuzora za bolji downforce. Unutrašnjost je također izmijenjena i obogaćena novim detaljima u narančastoj boji i koži, a karbonska vlakna također su našla primjenu u unutarnjem dizajnu poput detalja na vratima, karbonskog okvira za radio, pepeljare, okvira za mjenjač, poluge za ručnu kočnicu, volana itd.

U skladu s moćnim izgledom R8-ice, Anderson Germany u paketu opreme nudi lagane aluminijske felge dimenzija 8.5x19 i 11x19 s gumama dimenzija 235-35 R19 / 295-30 R19. Posebnost ovih kotača izrađenih iz jednog komada jest i u detaljima od ugljika na bočnim površinama te rubu u karakterističnoj narančastoj boji. Iste boje su i kočiona kliješta.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene