Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Talijanski dizajn i izrada, kineski novac

[VIDEO] Dorađeni Icona Vulcano Titanium u Pebble Beachu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijansko-kineski proizvođač Icona je najavio kako će sljedećeg vikenda u kalifornijskom Pebble Beachu na tamošnjem Concours d’Elegance predstaviti dorađenu verziju svog sportskog modela Vulcano Titanium.

 

Riječ je o modelu koji je prvi put predstavljen 2013. u Šangaju tada s parom hibridnih pogonskih sklopova, od kojih se posebno isticao onaj snage 950 KS sa 6,0-litrenim V12 motorom.

Novu će verziju pokretati Corvettin 6,2-litreni V8 C6. Motor je smješten ispred putničke kabine, a iza prednje osovine i razvija snagu od 493 kW, odnosno 670 KS, no proizvođač tvrdi kako ga je moguće "tunirati i preko 1000 KS, ako kupac to bude tražio".

Kao što mu i samo ime ukazuje karoserija ovog automobila je napravljena od kombinacije titana i ugljičnih vlakana te mu ukupna masa iznosi 1.590 kg. Podaci o performansama za sada nisu poznati, no proizvođač je naveo kao trenutno ovaj model do 100 km/h može ubrzati za manje od 3 sekunde, do 200 km/h za oko 9 sekundi, dok mu najveća brzina iznosi oko 355 km/h.

U Pebble Beachu će biti predstavljen pred produkcijski model s gotovim interijerom, a na premijeri će biti poznati i ostali podaci.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene