Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Natjecanje najspretnijih

Autobusima po Grobniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tridesetak vozača autobusa iz jugoistočne Europe tri se dana natječu u spretnosti i stručnosti na automotodromu na Grobniku kod Rijeke.

Vozačima je zanimljivija vožnja po pisti kojom inače jure sportski motori, no zahtjevniji je bio test na malom poligonu gdje je trebalo pokazati svu spretnost vozeći između čunjeva. Za prvo natjecanje ovakve vrste u Hrvatskoj, vozači koji inače znaju odvoziti i po pet tisuća kilometara, pokazali su veliko zanimanje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KONTROLE NA CESTI Pojačan nadzor autobusnog prometa: Prijevoznicima naplaćene debele kazne zbog niza prekršaja Prometne nesreće autobusa u RH - 5 crna statistika Potresna svjedočanstva stradalih u teškim nesrećama: "To je bilo strašno..." Stručnjak otkriva koji je najčešći faktor kod autobusnih nesreća

'Malo gušt, novi automobil i po pisti, ne morate očekivati drugo vozilo, možete sjeći zavoje i tako malo brže proći i tako', rekao je Denis Barac, vozač autobusa iz Hrvatske. 'Ipak, zanimljivije je po cestama nego po pisti', rekao je vozač autobusa iz BiH, Ivan Kovačević.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene