Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vorsprung durch technik

Uskoro kupnja novog Audija uz virtualnu stvarnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Audi je najavio plan prema kojem namjerava započeti koristiti tzv. virtualnu stvarnost putem koje bi kupcima na vrlo realističan način prilikom odabira i kupnje automobila predstavio mogućnosti izbora i personalizacije svog novog limenog ljubimca.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Doznajte nešto o sebi JESTE LI SKLONI HALUCINACIJAMA Što vi vidite na ovoj slici? Slika nije dostupna Svijet ne postoji NOVO ISTRAŽIVANJE POTVRDILO: Život je samo iluzija

Ovaj program pod nazivom "Audi VR iskustvo" (Audi Virtual Reality Experience) će dakle omogućiti potencijalnim kupcima da svaki model iz audijeve ponude u potpunosti prilagode svojem ukusu izborom različitih kombinacija opreme, presvlaka, boja, naplataka i sl. te da odmah sami vide kako bi njihov izbor u konačnici izgledao iznutra i dakako izvana.

Također, uz pomoć slušalica kupcima će biti moguće dočarati zvuk motora, vratiju koja se zatvaraju, raznih zvučnih signala infotainment sustava i sl. pa čak i zvuk audio sustava samog automobila.

Ovaj će program započeti u drugoj polovici ove godine i prvenstveno će biti namijenjen onim tržištima na kojima Audi trenutno bilježi "dinamični rast".

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene