Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Verso-S

Toyota ima najkraći kompakt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mali kompaktni monovolumeni možda i nisu najtraženija roba u SAD-u, ali ova mala funkcionalna čuda jako dobro se prodaju na drugim tržištima, posebice u Europi, gdje se za primat bore Opel Meriva, Citroen C3 Picasso i drugi.

Toyota je, da bi uhvatila korak s tim rastućim dijelom tržišta, svom Verso modelu podarila ne tako sitni makeover, a potpuno novi Verso-S svoj će debi doživjeti za nekoliko tjedana na Paris Motor Showu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Atraktivni jednovolumen Renault objavio cijene novog Espacea u Hrvatskoj Slika nije dostupna Provjerili smo Novi Picasso je prostran, uglađen i štedljiv dizelaš

Nakon predstavljanja u Ujedinjenom Kraljevstvu početkom 2011. godine, Verso-S službeno će postati najkraći automobil u kompaktnoj MPV klasi u Europi – naime, dužina automobila je nešto manje od 4 metra. A pri tome je i ugodan za oko, izgledom nalik potomku Honde Fit i Toyote iQ, pri čemu najviše vizualnih detalja novi Verso-S dijeli s potonjim.

Toyota još uvijek šuti o točnim specifikacijama, međutim kako se bliži službeni debi ovog malog kompakta, više informacija možemo očekivati krajem rujna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene