Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preventivni servis

Toyota Hrvatska poziva 7000 vozila na servis

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Toyota Hrvatska od slijedećeg ponedjeljka počinje s preventivnim servisima modela koji bi mogli imati problema s nepravilnim radom papučice gasa.

U Toyoti napominju da u Hrvatskoj nije zabilježen niti jedan slučaj zapinjanja papučice gasa, no ipak pozivaju 7325 vozila na preventivnu servisnu akciju. Vlasnici vozila koja su zahvaćena opozivom na kućnu adresu će dobiti poziv da posjete najbliži ovlašteni servis gdje će im se ugraditi metalna pločica koja treba ojačati mehanizam papučice gasa.

Pročitajte i ovo Granica sa Slovenijom - 4 Prijedlog pred vladom Slovenija produljuje pojačanu kontrolu granica do ljeta: "Brojke su i dalje visoke" Slika nije dostupna Toyoda izašao pred novinare Toyota: Vozila će kočiti kad je stisnut i gas i kočnica

Otvorena je i besplatna info telefonska linija 0800 0894 namijenjena Toyota strankama za sve upite koji se odnose na preventivnu servisnu akciju papučice gasa. Info telefonska linija otvorena je od ponedjeljka do petka od 8.00 do 18.00 sati.

Danas je objavljeno da Toyota povlači i hibridne modele Prius. Ukupan broj opozvanih vozila u svijetu mogao bi dosegnuti 436.000, ustvrdio je pak Reuters pozivajući se na dokument koji još nije objavljen. Od toga će u Japanu biti opozvano 223.000 vozila, a u ostatku svijeta 213.000 automobila, od čega 150.000 u Sjevernoj Americi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene