Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedan crossover

Toyota Auris Cross spreman za Ženevu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema posljednjim saznanjima Toyota bi na sljedećem ženevskom auto salon, dakle u proljeće iduće godine trebala predstaviti svoj novi kompaktni crossover koji će biti konkurencija nissanovom Qashqaiju i drugim sličnim vozilima te se u ponudi ovog proizvođača smjestiti iznad modela RAV4.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TEST Peugeot 3008 je dokaz da premium proizvod ne treba uvijek biti skup Slika nije dostupna VRUĆI METAL Draga smanjio sam mačku – novi Jaguar E-Pace

Riječ je o modelu kojeg trenutno mnogi nazivaju Auris Cross mada ime službeno još uvijek nije poznato, a kao najava za njegov dolazak je poslužio konceptni model C-HR (na slici) s prošlogodišnjeg pariškog auto salona, od kojega bi produkcijska izvedba trebala "posuditi" smjeliji i moderniji dizajn.

Ovaj novitet neće biti samo podignuta izvedba Aurisa već će se raditi o samostalnom modelu u toyotinoj ponudi koji će se temeljiti na modularnoj TNGA (Toyota New Global Architecture) platformi, što će omogućiti ugradnju prednjeg i pogona na sva četiri kotača.

Kako bi se bolje nosio s konkurencijom ovaj će model imati osjetno napredniji i kvalitetniji te funkcionalniji interijer te bogatiju opremu u usporedbi s dosadašnjim toyotinim modelima ovog segmenta, a navodno će se moći pohvaliti i izdašnijom ponudom prostora unutar putničke kabine.

Očekuje se kako će prodaja na europskim tržištima započeti nedugo nakon ženevske premijere.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene