Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stiže posebno izdanje VW Californie

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Caravan Auto Salon na rasporedu je sljedećeg mjeseca u njemačkom gradu Dusseldorfu, a među mnogim proizvođačima automobila naći će se i Volkswagen.

VW će na spomenutom sajmu predstaviti posebno izdanje svog Transportera nazvano California Edition. Uz par novih detalja na vanjskom dijelu vozila, većina noviteta ipak se nalazi u unutrašnjosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaštita privatnosti Google Maps zamaglio Lubitzovu kuću Slika nije dostupna Drama u Dusseldorf Proročici prerezao vrat jer mu se nije svidjelo što je čuo?!

California Edition dostupan je s dva paketa opreme, Beach i Comfortline. U unutrašnjosti ovo posebno izdanje nudi pećnicu, sudoper i prostor za odlaganje stvari koji su izvedeni u bijeloj boji te novi sklopivi ležaj.

Od kozmetičkih detalja valja spomenuti elemente u mat crnoj boji poput novih pruga na vratima, donjeg dijela prednjeg branika, rešetke hladnjaka, ručica vrata i krovišta, uz zatamnjena kućišta svjetlosnih sklopova te nove 17-inčne naplatke.

Kada krene u prodaju ove jeseni, ovo posebno izdanje Californie biti će dostupno s nizom motorizacijskih opcija uključujući i dva benzinca izlazne snage 148 KS i 201 KS, te tri dizelske jedinice sa 101 KS, 138 KS i 177 KS.

Volkswagen je objavio cijene za Transporter California Edition samo za domaće njemačko tržište te će tako Beach varijanta biti ponuđena po početnoj cijeni od 42.370 eura dok će Comfortline koštati 56.287 eura.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene