Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Vozilo kakvo niste očekivali!

Stiže 'hibrid' SUV-a i kabrioleta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Možda zvuči nevjerojatno, ali na LA Auto Show-u krajem ove godine stiže čudesni SUV kabriolet baziran na Nissan Muranu.

Nissan je potvrdio da će se automobil zvati Nissan Murano CrossCabriolet te da će imati pogon na sva četiri kotača i udobno smještati četiri odrasle osobe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sportski Leaf sa stražnjim pogonom Nissan Esflow koncept Slika nije dostupna Druga generacija Novo izdanje Nissan Murana

Prtljažnik će biti dostatan da u njega spremite nekoliko golf torbi, čak i sa spuštenim krovom. Iz samog Nissana potvrdili su da su kabriolet već predstavili odabranoj skupini auto-salona u Las Vegasu, a publici će i službeno biti predstavljen na auto showu u Los Angelesu.

Da bi promijenili tvrdi krov Murana u kabriolet, proizvođači su se odlučili na opciju s dvoja vrata umjesto četiri, a isti će u skladu sa sigurnosnim standardima iza stražnjih sjedala imati fiksne zaštitne lukove ili tzv. roll-over šipke. Krov će biti izrađen od lagane tkanine koja se može sklopiti i spremiti u novodizajnirani stražnji kraj.

Glasine kruže da je kabriolet verzija Murana bila u planu još od trenutka kada je Murano SUV s tvrdim krovom prvi put izašao na britansko tržište 2005. godine, međutim obzirom da se situacija na tržištu nije smatrala povoljnom, odlučili su pričekati. Do sada.
Više detalja biti će dostupno nakon službene premijere automobila u Los Angelesu u studenome ove godine.

Nismo baš sigurni da je ovo vrhunski projekt. Nadamo se da će za motor biti odabran dobri benzinski 3.5 V6 pa ćemo barem uživat u dobrom zvuku i solidnim perfomansama. Cijena 'normalnog' Murana u hrvatskoj je 65.400 EUR za model 3.5 V6 Exclusive.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene