Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvo Prag, potom Ženeva

Škoda potvrdila premijeru novog Superba za 17. veljače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već smo znali kako će češka limuzina premijeru imati sredinom veljače, no Škoda je sada i službeno potvrdila kako će premijera nove generacije modela Superb biti održana 17-og ovog mjeseca na posebnom eventu u Pragu.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Off-road karavan Škoda radi na Scout izvedbi novog Superba Slika nije dostupna Najbolja Škoda do sada [VIDEO] Škoda i službeno predstavila novi Superb

Nedugo nakon toga, odnosno početkom ožujka novi Superb će nastupiti i na ženevskom auto salonu gdje će se s njim osobno moći upoznati i šira javnost, dok se dolazak ovog automobila na tržište očekuje sredinom godine.

Za sada znamo kako će novi Supeb biti nešto veći, a ujedno i nešto lakši od svog prethodnika. Dizajn će mu biti inspiriran onim konceptnog modela VisionC, a kako bi u konačnici trebao izgledati odlično nam pokazuje priložena službena skica.

Također, znamo kako će novom Superbu osnovu činiti posljednji Passat, odnosno temeljiti će se na MQB platformi, a s volkswagenovom limuzinom bi trebao dijeliti i većinu motorizacije.

Na kraju dodajmo kako u Škodi navode da će se raditi o "najboljoj Škodi ikada", a uskoro ćemo tu, vjerojatno točnu tvrdnju moći i sami provjeriti. Do tada o novom Superbu pročitajte više u našoj prethodnoj vijesti o ovom automobilu.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene