Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ugovorite kasko osiguranje do 15. kolovoza i dobit ćete 8 dana putnog zdravstvenog osiguranja. Uz Allianz kasko darujemo vam i pomoć na cesti EURO+ tijekom cijele godine.


Posjedovanje osobnog automobila znatan je financijski izdatak, a uz nezaobilazne redovne troškove goriva i održavanja najnezgodniji su oni nepredviđeni događaji koji se u pravilu pojave u najgore moguće vrijeme. Šteta koja nastane u slučaju sudara, razna oštećenja uzrokovana vašom ili tuđom nepažnjom, vandalizam ili pak krađa automobila, mogu biti financijski udar koji će ostaviti duboki trag na vašem kućnom budžetu.

Vezani članci Opća bolnica u Puli Koristio je šifre drugih djelatnika bolnice: USKOK proširio istragu na pulskog kirurga zbog krivotvorenja liječničkih nalaza Slika nije dostupna Kome se obratiti kada vam nevrijeme uništi imovinu?

U jednom trenutku ušteđevina za godišnji odmor može se naći u blagajni autolimarske radionice, a pomno planiran tjedan uživanja na bajkovitom grčkom otoku odgođen za dogodine.

Kasko osiguranje automobila može vam uštedjeti novac, ali i sačuvati živce. U Allianzu uz ugovorenu policu punog godišnjeg kasko osiguranja poklanjaju Euro+, učinkovitu i brzu pomoć u slučaju prometne nesreće ili kvara vozila u Hrvatskoj i inozemstvu, a posebna prilika traje do 15. kolovoza kada uz kasko osiguranje dobivate 8 dana putnog zdravstvenog osiguranja.

Štetu na vašem automobilu, ali i na dugoj privatnoj imovini, u Allianzu isplaćuju u samo 5 dana od predaje kompletne dokumentacije? Isto tako, štetu je, osim u poslovnicama Allianza, moguće prijaviti na besplatnom telefonu 0800 5000 i na Internet stranici www.allianz.hr