Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Informacije "na kapaljku"

Prva slika interijera nove Škode Fabije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom prošlog tjedna Škoda nam je predstavila novu generaciju modela Fabia, no online premijera je uključivala samo dvije fotografije vanjštine ovog automobila. Sada je taj nedostatak donekle ispravljen objavom prve fotografiju unutrašnjosti.

Riječ je o fotografiji prednje armature koja će ostati vjerna škodinoj filozofiji jednostavnosti pa se tako radi o vrlo preglednom i funkcionalnom vozačevom okruženju na koje će se kupcu zasigurno biti lako naviknuti bez obzira je li do sada upravljao modelima ovog proizvođača ili nije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dopadljiva praktičnost Škoda Fabia Combi - Prve fotografije nove generacije Slika nije dostupna Novi detalji Škoda objavila teaser nove Fabije

Priloženu sliku su popratile i dodatne informacije o samoj putničkoj kabini pa tako doznajemo kako će u novoj generaciji putnicima biti dostupno 8 mm dulji prostor iako je sam automobil 8 mm kraći od prethodnika. Drugim riječima, ukupna duljina putničkog prostora iznosi 1674 mm, a prostor za laktove je proširen za 21 mm, na 1401 mm, sprijeda i za 2 mm, na 1368 mm, otraga.

Škoda tvrdi kako će nova Fabia hatchback svojim kupcima ponuditi i najveći obujam prtljažnika u segmentu koji će iznositi 330 dm3, odnosno 15 l više od prethodnika. Preklapanjem naslona stražnjih sjedala zapremina prtljažnog prostora raste na 1150 dm3, a u automobilu će se moći prevesti predmeti dužine do 960 mm (+20 mm). Širina utovarnog otvora iznosi 1098 mm, a jednostavnosti korištenja će svakako pripomoći i njegova mala visina.

Uz sedamnaest škodinih Simply Clever dodataka, poput primjerice strugača za led u poklopcu spremnika za gorivo, nova je Fabia i prvi model ovog proizvođača s MirrorLink sustavom. Riječ je o sustavu koji omogućuje vozaču korištenje smartphone aplikacija putem središnjeg zaslona i infotainement sustava putem USB veze.

Ostale novosti uključuju veće pretince i mjesta za ostavu, poput pretinca za rukavice i prostora za boce u stražnjim vratima.

Više na Autonet.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene