Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promotivni članak

Predstavljena nova usluga AMC ASISTENCIJA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu je predstavljena nova cjelovita usluga tvrtke (AMC) koja će nadopuniti široku ponudu usluga za vozače i približiti tvrtku konačnom strateškom cilju, a to je stvaranje nacionalno prepoznatljivog i visokokvalitetnog autokluba.

Nova usluga AMC Asistencija povezuje čitav niz usluga namijenjenih vozačima u jednu jedinstvenu cjelinu i tako stvara novu vrijednost za klijente. Primarno područje koje pokriva AMC Asistencija je pružanje tehničke pomoći na cesti i moru, organizacija prijevoza pokretnih i nepokretnih vozila u kvaru te vozila oštećenih u prometnim nezgodama na području Hrvatske, ali i cijele Europe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Volvo rastura VIDEO Oglas za stari auto postao totalni HIT! Slika nije dostupna Kad bi mogli razgovarati... VIDEO Trenuci prije sudara: Ovo su misli vozača!

Cilj AMC profesionalaca jest pružiti kompletnu podršku s jednog mjesta svim vozačima, ali i ostalim sudionicima u prometu pružajući pomoć na cesti, ali i dodatne usluge kao što su: izvještavanje o stanju u prometu, organizacija alternativnog prijevoza, organizacija smještaja, organizacija prijevoza ozlijeđenih osoba te savjetovanje uz posebno zanimljiv program ušteda za sve članove u suradnji s mnogobrojnim partnerima iz različitih grana industrije kao što su edukacija, osiguranje, turizam, optike, knjige, školski pribor, autoindustrija i ostali.

AMC Asistencija posjeduje i vlastiti call centar koji je putem besplatnog broja 0800 1818 dostupan svima 24 sata dnevno 365 dana u godini.

Osnova poslovanja temelji se na pružanju usluga za članove (vlastiti članski sustav pogodnosti), usluga za 'nepoznatog naručitelja' (sve one koji nisu članovi), kao i pružanje usluga za sve one partnere u RH i inozemstvu koji imaju potrebe u ovom segmentu (banke, leasing društva, osiguravajuća društva, inozemni autoklubovi, inozemne agencije za pružanje tehničke pomoći i sl.)

Članstvo u klubu AMC Asistencija namijenjeno je vlasnicima svih motornih vozila bez obzira na marku ili starost vozila, a regulira se kroz 3 vrste članarina (Basic, Classic, Exclusive) i kreću se u rasponu od 200kn do 2000kn godišnje ili kroz članarinu za pomoć na moru namijenjenu svim vlasnicima plovila, SEA Help, u rasponu od 876kn do 2555kn godišnje, ovisno o veličini plovila.

Članstvo je moguće ostvariti putem pristupnice u svim poslovnicama Croatia Osiguranja, online ili putem prepaid bonova koje je moguće kupiti u svim Konzum i INA trgovinama te u svim AutoZubak i AMC poslovnicama.

Povodom predstavljanja usluge okupljenim novinarima, Potpredsjednik Uprave AMC-a Ivan Zubak je izjavio: 'Već do kraja ove godine planiramo učlaniti više od 60.000 osoba, a razlog za takav optimizam vidim u inovativnim prodajnim kanalima, izvrsnosti usluge koju pružamo i mladom, ali iskusnom te prije svega, ambicioznom timu koji stoji iza projekta'.

Misija profesionalnog tima AMC Asistencije je kontinuirano razvijati i nuditi svojim članovima inovativne usluge koje će unaprijediti standard i kvalitetu, ne samo u prometnom i sigurnosnom smislu, već i u cjelokupnom življenju.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene