Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova verzija

Posljednja saznanja o limuzinskoj izvedbi BMW-ove serije 1

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
BMW će uskoro svojoj ponudi priključiti još jedan manji i obiteljski nastrojeni model s pogonom na prednje kotače.

 

Pročitajte i ovo Ambasadorova kći, 0107 - 6 Na prvom mjestu Čak pet serija Nove TV među najpretraživanijima na Googleu, a jedna je aktualnija i od COVID potvrda Kolinda Grabar Kitarović na setu serije Dar Mar Uskoro u programu Nove TV Kolinda Grabar-Kitarović u ulozi kakvu još niste vidjeli. Bivša predsjednica u hit-seriji "Dar Mar" glumi samu sebe, otkrila nam je što joj je bilo najteže

Naime, modelima serije 2 Active Tourer i Gran Tourer će se prodružiti limuzinska izvedba serije 1 koja će biti izravna konkurencija modelima poput limuzinskog Audija A3 te mercedesovog CLA.

Dakako, limuzinska serija 1 će se također temeljiti na UKL platformi, a očekuje se kako će na tržište stići krajem ove ili početkom 2016. Razvoj ovog automobila se trenutno vodi pod oznakom F52, a pokretat će ga nekoliko 3 i 4-cilindričnih turbo benzinskih i dieselskih motora od kojih će neki biti upareni s xDrive pogonom na sva četiri kotača.

Što se dizajna tiče na njega će naravno najveći utjecaj imati nedavno temeljito osvježena serija 1, a glavnu će razliku činiti produljeni limuzinski stražnji kraj. Ponuda prostora u unutrašnjosti se neće značajnije izmijeniti, a limuzinska će se izvedba moći pohvaliti s nešto većom zapreminom prtljažnika.

Službena premijera ovog automobila će se održati najvjerojatnije ove jeseni na frankfurtskom auto salonu, a nedugo nakon toga će se naći na tržištu.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene