Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DEKRA izvještaj

Opel Insignia - automobil s najmanje kvarova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema rezultatima DEKRA izvještaja o kvarovima 2011., Opel Insignia je vozilo s najmanje kvarova.

S indeksom od 96,1posto primjeraka bez ikakvog kvara, Opelova je perjanica ostvarila najbolji rezultat od svih testiranih automobila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Međunarodna prezentacija [VOZILI SMO] Opel Mokka 1.6 i Insignia 2.0 CDTI Slika nije dostupna Nema potvrde, ali... Ford sprema snažniju Fiestu. Stiže li Fiesta RS?

Ovo je već druga godina zaredom da je Opelovo vozilo dobilo ovu titulu, i to nakon što je 2010. godine ukupna pobjednica bila Corsa. DEKRA stvara svoje godišnje izvještaje o kvarovima na temelju detaljnih procjena osam tipova.

Izvještaji o kvarovima temelje se na podacima prikupljenim tijekom 15 milijuna inspekcijskih pregleda na 230 različitih modela. Iza Insignije, s 95,8 posto ispravnih primjeraka, smjestila se Ford Fiesta, a treća je Toyota Prius, s rezultatom od 95,6 posto.

>> Hrvati su u veljači najviše voljeli Opel

U kategoriji 'najbolji u svim klasama', gdje se prati cjelokupni period korištenja automobila, treći je put pobijedio Audi A6, ispred BMW-a serije 3 i VW Passata.  Zanimljivo, najviše je kvarova uočeno u klasi jednostavnih malih automobila.

Emisiju Automotiv gledajte nedjeljom, u jutarnjem programu Nove TV.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene