Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri reda sjedala

Novi Renault Koleos će biti veći od svog prethodnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvori javljaju kako je Renault donio odluku pored Captura i novo predstavljenog Kadjara u skoroj budućnosti kupcima ponuditi još jedan SUV model, odnosno dati drugu šansu ne baš uspjelom Koleosu.

 

Pročitajte i ovo Carlos Ghosn (Foto: AFP) Vodio i Nissan Dao ostavku iz zatvora: Carlos Ghosn više nije na čelu francuskog Renaulta Carlos Ghosn (Foto: AFP) USPON I PAD VELIKOG BOSSA Zvali su ga "ubojicom troškova", divio mu se cijeli svijet, a sada je završio iza rešetaka

Podsjetimo, prva generacije Koleosa je na tržište stigla još 2007. i nije se proslavila pa će upravo stoga njezin nasljednik biti poprilično drugačiji automobil, a pod tim prvenstveno mislimo na njegove dimenzije. Naime, sljedeći bi Koleos trebao biti veći automobil, duljine oko 5 metara (Kadjar je dugačak 4,45, a prvi Koleos 4,52 m).

Drugim riječima, Koleos bi se repozicionirao u renaultovoj ponudi i postao crossover D segmenta. Također, njegov interijer bi ponudio dovoljno prostora za treći red sjedala, odnosno za prijevoz sedam putnika. To će omogućiti produljena izvedba CMF platforme na kojoj se inače temelji Kadjar, ali i nissanovi modeli Qashqai i X-Trail.

Dolazak, ovog modela na pojedina svjetska tržišta se može očekivati već sljedeće godine, dok bi na Europska tržišta stigao najvjerojatnije tijekom 2017.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene