Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najava za A9

Nove skice audijevog koncepta Prologue

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već smo vas u par navrata izvijestili o audijevom konceptu za predstojeći auto salonu u Los Angelesu. Bez informacije o imenu ovog automobila svi su mediji prigrlili naziv A9, o čini se kako će ovaj model nositi oznaku Prologue.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uskoro stiže autonomni A8? Audi Prologue s novim hibridnim pogonom i autonomnim upravljanjem Slika nije dostupna Novi styling za Gospodara prstenova Audi predstavio konceptni Prologue

Naime, nakon objave teasera, slike i video zapisa, sada stižu i službene skice ovog modela. Podsjetimo, riječ je o automobilu s kojim Audi najavljuje novi smjer svog dizajna, a glavni i odgovorni za izgled Prologuea je, sasvim prikladno, novi ingolstadtski šef dizajna Marc Lihte.

Recimo i kako bi Prologue trebao biti dugačak 5,1 m, širok 1,95 i visok 1,39 m, a temeljit će se na MLB Evo platformi. Ako je suditi prema priloženim skicama budući će audijevi modeli zadržati mnoge prepoznatljive elemente vanjskog izgleda, no uz nešto oštrije i izraženije linije.

Na kraju dodajmo i kako su pojedini izvori, pozivajući se na insajdere, prenijeli i vijest kako će sam Prologue biti i izravna najava za novi produkcijski model koji bi zasjeo na sam vrh audijeve ponude. Taj bi model mogao nositi oznaku A9 i na tržištu se pojaviti 2017, a između ostalog bi ga pokretao 4.0 V8 bi-turbo snage oko 600 KS.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene