Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Najluđa ulična potjera R/C automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donosimo vam kratku priču ekipe koja je napravila vjerojatno najluđu uličnu potjeru R/C automobila koju ste vidjeli!

Potjere automobilima jedna su od onih stvari zbog kojih se (ako su kvalitetno snimljene) isplati pogledati akcijske filmove čak i da nemaju nikakvu pretjeranu radnju. Sada vam donosimo priču o vjerojatno najžešćoj uličnoj potjeri koju smo ikada vidjeli, iako doduše ne sa pravim automobilima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Ekipa zaslužna za video igru Need for Speed: Most Wanted slobodno vrijeme odlučila je provesti u utrkama i to R/C automobila a dečki su ovu vikend zafrkanciju odveli na sasvim novu razinu.

R/C autići, tj. automobili na daljinsko upravljanje u video isječku odigrali su gotovo epsku automobilsku potjeru sa svime što ide uz to, znači par policijskih automobila i to ni više ni manje nego Corvette (što bi prometni policajci bili sretni da su im to službena vozila...) i policijskim helikopterom.

Ako vam to zvuči nemoguće, svaku nadu izgubiti ćete kada počnete razmišljati o lokacijama, zvučnoj kulisi koja odgovara rastućoj napetosti, snimcima iz raznih uglova da scena potjere ne bude monotona, te naravno barem nekoliko sudara, prevrtanja itd.

Iako su mali, ovi R/C automobili upriličili su potjeru dostojnu velikih filmskih ekrana, a i dečki iza daljinskog upravljača vjerojatno su se zabavili kao nikada. Neki od R/C automobila kojima su se koristili uključuju Nissan GT-R, Ford Mustang, Porsche 911, Corvette i slično.

Ovo predstavlja savršenu vikend zabavu za sve ljubitelje automobila na daljinsko upravljanje ali i ljubitelje akcijskih filmova prepunih automobilskih potjera. Pogledajte video prilog pa će vam biti jasno kako su se zabavila četvorica entuzijasta koji nam donose ovaj urnebesan video isječak svoje R/C potjere.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene