Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekstravagantno mu pristaje

Najbolji izbor boje za McLaren P1?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobične kombinacije boja i razni efekti u pravilu ne pristaju običnim automobilima, no kada je riječ o onima poput McLarena P1 onda je priča nešto drugačija.

 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Poreča Jurio i sletio s ceste FOTO McLaren smrskan nakon prometne nesreće: Prolaznici izvlačili putnike, jedna osoba teško ozlijeđena Slika nije dostupna Klasik Provjera znanja – koliko dobro poznajete Hondu?

Općenito govoreći većina ljubitelja automobila će za McLaren P1 reći kako se radi o, u osnovi, lijepom i privlačnom te futuristički dizajniranom automobilu bez obzira koju mu je kombinaciju boja odabrao njegov vlasnik. Ipak, čini se kako ima jedan primjerak koji se posebno ističe i koji bi možda mogao biti i najatraktivniji.

Riječ je o McLarenu P1 a koji pripada igraču baseballa C.J. Wilsonu, a čije su i ove ovdje priložene fotografije. Naime Wilson je za svoj P1 odabrao Cerberus Pearl premaz te naplatke boje zlata. Na prvu zvuči kao kičasta i bezukusna kombinacija, ali na jednom superautomobilu poput ovog i s pravom pozadinom P1 se pretvara u pravo umjetničko djelo.

Naime, sam P1 te činjenica kako svaki dio automobila pruža drugačiji odsjaj i kako se boje prelijevaju i ta, možemo reći, tipična američka kanjonska pozadina... Ufff.... Don't you wish you were there?

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene