Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Concept One

Lexani pokazao svoj luksuzni Cadillac Escalade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lexani Motorcars je predstavio svoj novi Cadillac Escalade Concept One koji se temelji na najnovijoj generaciji Escalade SUV-a s vrhunski opremljenim luksuznim interijerom!

Otkad je predstavljen javnosti, Cadillac Escalade je ostavio veliki trag svojim odvažnim dizajnom, dubokim V8 tonom iz ispušnog sustava i impozantnim dimenzijama. Za sve one koji žele da njihov Escalade bude još upečatljiviji u odnosu na serijski Cadillac Escalade, tvrtka Lexani Motosports ima odogovor na to!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Cadillac Escalade Concept One by Lexani Motorcars je inačica najnovije generacije Escalade SUV-a s interijerom koji je prošao doista nevjerojatnu preobrazbu. Paket uključuje stražnja sjedala koja su okrenuta jedna prema drugima, obilje kože, pozlaćenih i drvenih ukrasnih elemenata s mogućnošću podešavanja u šest smjerova s funkcijom grijanja.

Stražnji dio ima i svoj vlastiti klimatski sustav koji radi neovisno od onog za prednji dio vozila. Naravno, sva ova raskoš u stražnjem dijelu zaštićena je od pogleda znatiželjnika zatamnjenim staklima.

Tu se nalaze i dva 7-inčna video ekrana, Samsungov 40-inčni LED Smart TV, iPad Air, povišeni krov s ''Maybach'' krovištem, dva drvena stolića na izvlačenje, elektronički upravljani paravan za privatnost u stražnjem dijelu te intercom sustav za komunikaciju s vozačem.

Cadillac se oprašta od CTS-V Coupea s posebnim izdanjem

Od ostalih opcija valja spomenuti mogućnost ugradnje oklopnih panela, sustav za video konferencije, ukrasne elemente pozlaćene 24-karatnim zlatom, ugrađen espresso aparat te sef.

Ako vam ovo sve zvuči primamljivo, pogledajte internetsku stranicu lexanimotors.com i pobliže upoznajte Lexani Concept One. Možda si većina nas ne može priuštiti ovakav luksuzni SUV ali možemo barem pustiti mašti na volju i zamisliti kako bi bilo imati ovakav automobil. Cijena iznosi ladnih 250.000 eura!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene