Lexani Motorcars je predstavio svoj novi Cadillac Escalade Concept One koji se temelji na najnovijoj generaciji Escalade SUV-a s vrhunski opremljenim luksuznim interijerom!


Otkad je predstavljen javnosti, Cadillac Escalade je ostavio veliki trag svojim odvažnim dizajnom, dubokim V8 tonom iz ispušnog sustava i impozantnim dimenzijama. Za sve one koji žele da njihov Escalade bude još upečatljiviji u odnosu na serijski Cadillac Escalade, tvrtka Lexani Motosports ima odogovor na to!

Vezani članci Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Cadillac Escalade Concept One by Lexani Motorcars je inačica najnovije generacije Escalade SUV-a s interijerom koji je prošao doista nevjerojatnu preobrazbu. Paket uključuje stražnja sjedala koja su okrenuta jedna prema drugima, obilje kože, pozlaćenih i drvenih ukrasnih elemenata s mogućnošću podešavanja u šest smjerova s funkcijom grijanja.

Stražnji dio ima i svoj vlastiti klimatski sustav koji radi neovisno od onog za prednji dio vozila. Naravno, sva ova raskoš u stražnjem dijelu zaštićena je od pogleda znatiželjnika zatamnjenim staklima.

Tu se nalaze i dva 7-inčna video ekrana, Samsungov 40-inčni LED Smart TV, iPad Air, povišeni krov s ''Maybach'' krovištem, dva drvena stolića na izvlačenje, elektronički upravljani paravan za privatnost u stražnjem dijelu te intercom sustav za komunikaciju s vozačem.

Cadillac se oprašta od CTS-V Coupea s posebnim izdanjem

Od ostalih opcija valja spomenuti mogućnost ugradnje oklopnih panela, sustav za video konferencije, ukrasne elemente pozlaćene 24-karatnim zlatom, ugrađen espresso aparat te sef.

Ako vam ovo sve zvuči primamljivo, pogledajte internetsku stranicu lexanimotors.com i pobliže upoznajte Lexani Concept One. Možda si većina nas ne može priuštiti ovakav luksuzni SUV ali možemo barem pustiti mašti na volju i zamisliti kako bi bilo imati ovakav automobil. Cijena iznosi ladnih 250.000 eura!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.