Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjajno gradsko vozilo

VIDEO: Lavić zategnuo bore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon četiri godine na tržištu simpatični je lavić zategnuo bore. One su najjače ispeglane na prednjem dijelu, gdje je mjesto za tablicu spušteno niže, dok su velika usta postala još veća. K tome, dobila su i prilično veliku kromiranu letvicu.

U opremi Trendy, s atraktivnim naplacima i zatamnjenim staklima, mali 107 svakako privlači poglede. Ponajviše ženske, naravno. U unutrašnjosti gotovo nikakve promjene. A one nisu niti potrebne. Ovo je jednostavan gradski automobilčić, s jednostavnim interijerom. U principu, ovdje je sve što vam treba no svakako treba pohvaliti prostranost. Za automobilčić dužine svega 3.4 metra, ponuda prostora je izvrsna. Četiri putnika će se ovdje smjestiti kao u 40-ak centimetara većem modelu.

Pročitajte i ovo PR Peugeot servisi Zimski pregled Peugeot vozila PR Brand ambasador Donna Vekić: Brand ambasador marke Peugeot u Hrvatskoj

Sjajan gradski automobil

Trocilindarski motor sa 68 konja u više smo navrata nahvalili. Za one koji su još uvijek skeptični prema tri cilindra, treba reći kako mali motor jednostavno traži visoke okretaje i zvuči neočekivano dobro, pritom pružajući osjećaj kao da ima više konja. Ubrzanje od 13,7 sekundi tako djeluje znatno kraće.
Mali auto + mala težina + mali motor = mala potrošnja. Manje od šest litara je potrošnja koja jamči ulazak u ligu najvećih prijatelja prirode na četiri kotača.  Bravo 107.
Na kraju i ono što kupce najviše zanima cijena.
U ovom slučaju riječ je o 85 tisuća kuna, od čega gotovo deset posto otpada na klima uređaj. Da, nije malo, no 107 je zaista sjajan gradski automobilčić.

Emisiju Automotiv gledajte u nedjelju, u jutarnjem terminu programa Nove TV.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene