Obavijesti Video Pretražite Navigacija
11.05.2014.

Kreće nova sezona drifta – starta Croatian Drift Challenge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestu godinu zaredom Croatian Drift Challenge ide u novu sezonu a ovim putem saznajte tko, što i gdje!

Prva utrka sezone je tu! Šestu godinu zaredom Croatian Drift Challenge ide u novu sezonu, za koju se nadaju da će biti bolja od prethodne, sa puno više vozača, puno više konja u trkaćim automobilima i što više vjernih fanova, čiji se broj povećava iz godine u godinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Savjeti stručnjaka Stigle vrućine, evo kako pripremiti automobil da se lakše bori s njima Slika nije dostupna Održana 4. velika utrka ubrzanja – tko je ovaj put najbrži?

Prva utrka će biti ranije nego inače jer kalendar je svake godine sve popunjeniji sa raznim auto eventima i događanjima, a i bitno je pogoditi ljepše vrijeme jer su se u prošloj sezoni namučili sa pomicanjem datuma.

Datum utrke je 11.05.2014. s početkom u 9 sati. Za pokal prve utrke sezone borit će se drifteri iz Hrvatske, Slovenije,Italije, Austrije, Srbije, i Bosne i Hercegovine.

I ovog puta na prvoj utrci pokazat će se ekipa Tuning Garagea "Prijatelj na2" koji će se održati u sklopu drift utrke u nedjelju, gdje će biti izloženo 60-70 tuniranih automobila koji će takodjer za style dobivati nagrade Tuning garagea. Prijave za tuning garage su od 08-13h.

Brojni gledatelji moći će isprobati zašto je DRIFT trenutno jedan od najpopularnijih auto sportova na svijetu jer će se kao i uvijek nuditi i DRIFT TAXI vožnje s natjecateljima. Probajte doći do svog mjesta u Drift taxiju jer će broj vožnji biti ograničen.

Posjetitelji će moći uživati u atraktivnim hostesama, RC driftu, izloženim tuniranim automobilima ili potražiti osvježenje u ponudi jela i pića.

Cijena ulaznice 30 kn
Ulaz otvoren od 09:00 h
Adresa: Zagreb, ORYX centru za sigurnu vožnju u Mičevcu


Za više detalja pogledajte na FC stranicu Croatian Drift Challenge.
Nadamo se da je dovoljno reći – vidimo se tamo!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene