Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadovoljava Euro 6

Kia za Ženevu najavila osvježeni Picanto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kia će sljedećeg mjeseca na predstojećem ženevskom auto salonu predstaviti osvježenu izvedbu modela Picanto koja će uz određene dorade vanjštine i interijera biti poboljšana i raznim tehničkim unaprjeđenjima.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI METAL Brzi SUV dvoboj - KIA Stonic & Hyundai Kona Slika nije dostupna INSIDER Automobilske predrasude - što ljudi misle o vama ako vozite BMW, Fiat ili Hondu?

Novost će činiti osvježeni prednji i stražnji branici, dorađena maska motora, novi 14-colni naplaci te dostupnost sport paketa opreme na izvedbama s trima i petorim vratima.

Interijer je osvježen dodatnim kromiranim detaljima, novim presvlakama te ponešto izmijenjenim središnjim stupom koji će biti moguće opremiti i opcijskim AVN (audio-video navigacija) sustavom sa 7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir. Također, kupci Picanta će ubuduće moći odabrati tempomat i limitator i sl.

Nadalje, atmosferski 1,0-litreni MPI benzinski motor snage 70 KS je također dorađen I sada zadovoljava Euro 6 norme. Osvježeni Picanto će biti i opcijski dostupan s većim prednjim diskovima promjera 252 mm (standardni 241 mm) s kojima će se ovaj automobil moći zaustaviti pri brzini od 100 km/h za 37 m, što predstavlja unaprjeđenje od 2 metra.

Prve isporuke osvježenog Picanta će krenuti nedugo nakon ženevske premijere.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene