Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I Poljaci imaju svog Ken Blocka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donosimo vam video uradak ekipe iz Poljske koji su napravili svoju verziju Gymkhane.

Sigurni smo da nema čovjeka koji ne zna za Ken Blocka i njegove akrobacije koje su globalno poznate pod nazivom Gymkhana. Da ukratko pojasnimo, Gymkhana je automobilistički sport koji se odvija na raznim tipovima površina a zahtijeva vrlo precizno kočenje, okretanje pod ručnom kočnicom i driftanje uz zahtjevne manevre po cijeloj stazi. Najpoznatiji takav vozač je zasigurno Ken Block koji je dio Monster World RallyTeama.

Pročitajte i ovo Andrzej Duda Konzervativna ideologija Poljski predsjednik blokirao zakon i ugrozio živote i zdravlje žena i djevojaka Ilustracija Rat u Europi Poljska bijesni jer je Rusija povrijedila zračni prostor: Varšava traži objašnjenje Moskve

Ali, moramo priznati da su nam Ken Block i njegova Ford Fiesta malo dosadili pa su se tu fenomenalno uklopili dečki iz Poljske koji su odlučili snimiti svoju verziju Gymkhane.

Za volanom tuniranog BMWa E30 nalazi se Marek Wartalowicz iza kojeg stoji tvrtka STW Centar koja se nalazi u Klaudynu, nekih 13 kilometara od centra Varšave. STW Center Sp. z o.o. osnovan je 2008. godine nakon razdvajanja servisnog odjela od ostalih struktura jedne od vodećih poljskih tvrtki za specijalizirane usluge prijevoza.

Film je snimljen sa savim zadovoljavajućim video efektima a uz zanimljive prepreke i vozila kao što su kamion i tenk izgleda vrlo dobro. I naravno, tu je i plavuša u visokim petama!

Sve u svemu, uživajte u dobroj zabavi na poljski način........Polish Gymkhana!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene