Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hyundai za Pariz pripremio i30 s troja vrata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neposredno pred svjetsku premijeru na Paris Motor Showu 2012., Hyundai je predstavio novu generaciju i30 modela troja vrata.

Treći član New Generation i30 obitelji tako će se pridružiti hatchbacku s petera vrata i Toureru čime je Hyundai upotpunio svoju modelsku ponudu proizvoda za europsko tržište i proširio ciljanu skupinu kupaca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Savjeti stručnjaka Stigle vrućine, evo kako pripremiti automobil da se lakše bori s njima Slika nije dostupna Održana 4. velika utrka ubrzanja – tko je ovaj put najbrži?

Novi i30 sa troja vrata odlikuje izražajan, sportski dizajn pri čemu su se dizajneri povodili proizvođačevom 'Fluidic Sculpture' dizajnerskom filozofijom. Oštrije nakošene linije po bokovima automobila, siluete prozora i vjetrobranskog stakla dodatno naglašene oštrijim kutovima i veća prednja vrata daju novom modelu dinamičniji profil a cjelokupnom dojmu doprinose i promjene na prednjem i stražnjem kraju.

Nova crna prednja rešetka upotpunjena središnje postavljenom trakom naglašava šesterokutni oblik rešetke a dojam zaokružuju nove, modernije maglenke izvedene od mnoštva okruglih točkica spojenih s trakom dnevnih svjetala izvedenih u LED tehnologiji.

Na stražnjem kraju pak valja uočiti redizajnirano područje donjeg dijela branika koji uključuje nove, horizontalne maglenke koje stvaraju kontrast s vodoravno postavljenim varijantama na modelu s petera vrata. Ova svjetla i novi crni umetak na donjem dijelu branika stvaraju dojam dodatne širine i sveukupno naglašenije sportskog dizajna. Ekskluzivni 16-inčni naplatci zaokružuju vanjski makeover.

Novi model biti će ponuđen s četiri različite pogonske jedinice s pet raspoloživih snaga motora a isti će se moći kombinirati s 6-stupanjskim ručnim i automatskim mjenjačem. Vrhunac ponude predstavlja 1.6-litreni dizelski motor koji dostavlja 128 KS uz popratne emisije CO2 od tek 97 g/km.

New Generation i30 koji će biti predstavljen krajem ovog mjeseca na pariškom auto salonu najbolji je dokaz posvećenosti Hyundai-ja cilju da automobile za Europu proizvodi u Europi. Za razvoj vozila, kako dizajnerski tako i tehnološki, zadužen je tim stručnjaka iz Hyudai R&D centra u Njemačkoj dok je proizvodnja prepuštena tvornici u Češkoj koja je do sada već dokazala svoju vrsnost u proizvodnji.

Kupci novog i30 modela s troja vrata na raspolaganju će imati petogodišnji Triple Care paket koji se sastoji od neograničene garancije, petogodišnjeg paketa pomoći na cesti i tehničkih servisa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene