Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Logičan smjer

Fiat priprema veći crossover

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema posljednjim izvještajima Fiat i Jeep bi uskoro kupcima mogli ponuditi još jedan zajednički razvijeni crossover koji bi se u ponudi ovih proizvođača smjestio iznad modela 500X i Renegade.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSIDER Što nogometaši voze službeno, a što posjeduju privatno? Slika nije dostupna Velik korak! [TEST] Jeep Renegade 1.6 MultiJet FWD Limited

Za sada nema puno informacija o ovim novitetima, no zna se kako će se temeljiti na produljenoj izvedbi platforme na kojoj se temelje spomenuti mali crossoveri. Za Fiat bi taj model dakako bio potpuni novitet i svojevrsna crossover izvedba nasljednika modela Puno, dok bi u kod Jeepa isti poslužio kao zamjena za modele Compass i Patriot.

Konačni nazivi fiatove i jeepove izvedbe još uvijek nisu poznati, no pojedini izvori su izvijestili kako bi talijanska inačica mogla nositi naziv 500XL ili 600X. Dolazak oba automobila na tržište se može očekivati tijekom sljedeće godine.

Na kraju dodajmo kako se Fiat i Jeep možda čak odluče ponuditi i manji SUV od sadašnjih modela koji bi u fiatovojoj ponudi zamijenio Pandu Cross.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene