Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zagreb opet gori

Croatian Drift Challenge 2011.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagreb opet gori – to je slogan nove sezone drifta u Hrvatskoj – 1. Croatian Drift Challenge 2011.

Nakon dvije uspješne drift sezone, krećemo u novu, još uzbudljiviju 2011. Nova sezona, novi auti, puno novih konja! Ovogodišnji Croatian Drift Challenge starta 12. lipnja na poligonu ORYX centra (bivši AMC) u Mičevcu u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Savjeti stručnjaka Stigle vrućine, evo kako pripremiti automobil da se lakše bori s njima Slika nije dostupna Održana 4. velika utrka ubrzanja – tko je ovaj put najbrži?

Experior i Drift klub u suradnji s ORYX centrom organiziraju prvu utrku u sezoni 2011. Za najvišu stepenicu na podiju borit će se najbolji drifteri iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Italije, Mađarske i Bosne i Hercegovine.

Više od 30 najboljih umjetnika u zanošenju stražnjeg kraja automobila posložit će se na startu prve ovogodišnje utrke DRIFT prvenstva Hrvatske. Starim znalcima suprostavit će se neki novi klinci čiji auti broje više od 300 KS. Paklenih dvoboja i spaljenih guma sasvim sigurno neće nedostajati.

Kao i prošlih godina brojni gledatelji moći će iskusiti zašto je DRIFT trenutno jedan od najpopularnijih auto sportova na svijetu jer će se nuditi i DRIFT TAXI vožnja s natjecateljima.

Svi posjetitelji uživat će u zgodnim plesačicama i peračicama automobila, a moto fanove očekuje potpuno otkačeni Moto Stunt show. Uz sve to organizatori su pripremili i bogate nagradne igre za gledatelje.

Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, a sama događanja kreću od 9 sati ujutro! Do Mičevca vozite polako i oprezno jer nas tamo očekuje ludnica i hrpa spaljenih guma! Hrvatski drifter su fenomenalni vozači pa se nadamo da će i ove godine biti odlični. Sretno! 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene