Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Atraktivna najava

Alfa Romeo Giulia: Renderi produkcijskog modela su predobri da bi bili istiniti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malo je automobila koje javnost s tolikim nestrpljenjem iščekuje kao što je to buduća obiteljska limuzina iz Alfa Romea. Hoće li doista izgledati kao na ovim renderima?

Ne, Alfa još uvijek nije predstavila konačni izgled modela Giulia, odnosno svoje nove limuzine koja će napokon naslijediti model 159, već je samostalni dizajner Thorsten Krisch iz zabave napravio rendere svoje vizije kako bi taj automobil mogao izgledati. I to ni više ni manje nego u performance izvedbi Quadrifoglio Verde.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lovac na rabljene Alfa Romeo 156 – podcijenjena talijanska ljepotica Slika nije dostupna INSIDER Došlo je i to vrijeme – Alfa Romeo Stelvio novi je SUV s rekordom na 'Ringu'!

Sviđa li vam se njegova ideja ili ne ocijenite sami, a naše mišljenje je sažeto u samom naslovu ove vijesti.

Što se pak same Giulije tiče, one prave alfine, recimo kako je prije nekoliko dana zamijećen testni prototip tog automobila zamaskiran u ponešto izmijenjenu i skraćenu karoseriju maseratijevog Ghiblija. Nakon više odgoda Giulija bi na tržište trebala napokon stići 2016, odnosno premijera ovog automobila bi se trebala održati u idućih dvanaest mjeseci.

Više o Alfa Romeo Giuliji možete pročitati u našoj prethodnoj vijesti, a prije toga uživajte u priloženim renderima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene