Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvjeren u pobjedu

Vladimir Kraljević o svom prijatelju Trumpu: "On je divan. Ne pije, ne puši, ne lumpa, helloo. Na Melaniju su svi ljubomorni"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Kraljević, vlasnik licence za izbor Miss Universe, dugogodišnji je prijatelj Donalda Trumpa. Samo za Novu TV prokomentirao je američke izbore, ali i pet godina mandata Donalda Trumpa.

"To je jedna od najdivnijih osoba koju sam ja sreo u životu. Evo, to nitko u Europi neće reći. Ne puši, ne pije, ne lumpa, helloo. Radi 24 sata. To je Trump", tako je Vladimir Kraljević opisao trenutnog predsjednika SAD-a. 

Pročitajte i ovo Donald Trump Mir u Europi Otkriven Trumpov tajni plan za završetak rata u Ukrajini? "To bi značilo konačni kolaps svjetskog poretka" Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump

Na pitanje je li za njega Trumpov mandat bio neočekivan, Kraljević odgovara: "Ne, on živi za predsjednikovo mjesto. To je njegov život. Njegova dva sina i kćerkica, oni žive za to. Oni hoće da unaprijede Ameriku."

Rekao je da će svijet ako Trump opet pobijedi dobiti lidera "kakvog dosad nije imao" te naglasio kako je Trump '80-ih spasio New York od bankrota.

Pitali smo ga i za prvu damu. 

"Melania je jedna prekrasna povučena dama i svi su ljubomorni na nju, to je problem s našom civilizacijom, posebno Europe. Čim je netko malo uspješan - svi su protiv. Ona je jedna od najuspješnijih slovenskih ladies worldwide", smatra.

Uvjeren je u Trumpovu pobjedu.

"Osobno mislim da će pobijediti jer znam kako Amerika misli. Hollywood ga ne voli, press ga ne voli. Ali svi business people u Americi ludi su za Trumpom", zaključio je. 
 

U srijedu, 4. studenog, Dnevnik Nove TV donosi sveobuhvatnu analizu rezultata američkih izbora te njihovog utjecaja na Hrvatsku, Europsku uniju i međunarodnu zajednicu. Uz Ivanu Petrović, novinarku, komentatoricu i urednicu vanjske politike informativnog programa Nove TV, u studiju će o ovoj temi govoriti i Marijana Grbeša Zenzerović s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu i Srgjan Kerim, bivši predsjedatelj Opće skupštine UN-a. Dnevnik Nove TV donosi i reakcije na rezultate izbora iz Hrvatske i svijeta te razgovor s Hrvatima koji žive u SAD-u o dojmovima i atmosferi u zemlji koja je odabrala novog predsjednika.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene