Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sereni US Open i vrh WTA ljestvice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka tenisačica Serena Williams osvojila je svoj deveti Grand Slam turnir u karijeri, nakon što je pobijedila Jelenu Janković u finalu US Opena, rezultatom 6:3 7:5.

26-godišnja sestra Williams u prvom je setu triput oduzela servis svojoj protivnici, dok je u drugom spasila četiri set lopte. Do trijumfa je stigla nakon dva sata igre, a nakon US Opena Serena je preuzela i prvo mjesto na WTA ljestvici. Njezini snažni udarci pokazali su se kao prejako oružje za Jelenu Janković, koja je ponovo ostala na korak od velikog trofeja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još jedno remek-djelo? VIDEO: Rihanna na Super Bowlu - Pišem knjigu! Slika nije dostupna Sport ili zabava? Super Bowl show - Pola Hollywooda na tribinama

''Jako sam uzbuđena. Ovo je posebno iskustvo, jer sam toliko naporno trenirala. Nisam ni razmišljala o prvom mjestu na ljestvici, to je za mene samo još dodatni bonus,'' izjavila je novopečena prva igračica svijeta, koja se zadnjih par godina zbog ozljeda nije uspijevala popeti na sam vrh svjetskog tenisa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene