Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vratar Celja Škof može u RK Zagreb CO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gorazd Škof, 31-godišnji višestruki slovenski rukometni reprezentativac i dojučerašnji vratar Rukometnog kluba Celje Pivovarna Laško od petka je i službeno novi igrač Rukometnog kluba Zagreb Croatia Osiguranje.

Naime, arbitražna komisija za međunarodne prelaske pri Europskoj rukometnoj fedaraciji donijela je danas odluku da Škof može pristupiti redovima hrvatskog rukometnog prvaka pod uvjetom da Zagrebaši do 19. rujna nadoknade odštetu iz njegovog ugovora sa RK Celje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zlatna bronca Milanović na svečanom dočeku rukometašica: ''Bile ste poput Odiseja i Ahila, ni najjače ni najslabije. A oko sebe ste imale Kiklope'' Slika nije dostupna Čestitao na Facebooku I Zoran Milanović gledao rukometašice: "Ovo je još jedan dokaz da bez obzira na poneki poraz moraš ustati i igrati dalje"

Uprava slovenskog kluba može se na tu odluku i žaliti ali to više ne može zaustaviti odlazak Škofa u redove RK Zagreba, pa će se sjajni vratar već sutra priključiti novim suigračima na mini pripremama u Crikvenici.

Potpisivanjem ovog ugovora RK Zagreb Croatia Osiguranja je kompletirao momčad za ovu sezonu u kojoj su u njegove redove, osim Škofa, već ranije pristupili Ivano Balić, Tonči Vlačić, Ognjen Backović i Marin Šego.

Na poziciji vratara trener Lino Červar ove sezone imat će tako na raspolaganju 'starog' Zagrebaša Vjenceslava Somića te novopridošle Marina Šegu i iskusnog Gorazda Škofa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene