Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ikodinoviću stanje nešto bolje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanje srbijanskog vaterpolista Danila Ikodinovića, koji je teško stradao prije četiri dana u prometnoj nesreći, počelo se poboljšavati, izjavio je jučer načelnik novosadskog Urgentnog centra Zoran Đermanov.

Ikodinovićevo je stanje "nešto bolje" nego ranije a tendencija poboljšanja se nastavlja, rekao je Đermanov dodajući kako je obavljen još jedan kirurški zahvat te su napravljeni kontrolni nalazi čiji su rezultati u prihvatljivim granicama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U TIJEKU ISTRAGA Užas u Slavonskom Brodu: Oštrim predmetom ozlijedio muškarca, policija ga uhitila Slika nije dostupna Pogledajte snimku Snimio kako ga policajac pogađa gumenim metkom: ''Usmjerava pušku prema meni... I nismo jedini, vidim dosta ljudi koji su pogođeni ''

Po riječima liječnika, Ikodinović je i dalje na aparatima te "na poziv" otvara oči i pomiče noge i lijevu ruku, no to ipak treba uzeti s rezervom jer se još nije izvukao iz životne opasnosti.

Kapetan srbijanske vaterpolo reprezentacije Danilo Ikodinović teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak navečer na cesti Zrenjanin-Novi Sad, kada je vozeći se na motociklu udario u zadnji dio automobila koji se kretao u istom smjeru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene