Obavijesti Video Pretražite Navigacija

EP Stolni tenis: Hrvaticama bronca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatske stolnotenisačice osvojile su brončanu medalju na Europskom stolnoteniskom prvenstvu u Sankt Peterburgu, nakon što su u polufinalu poražene od Mađarske sa 3:0.

U prvom dvoboju je Mađarica Krisztina Toth svladala našu najbolju igračicu Tamaru Boroš sa uvjerljivih 3:0 (11:9, 11:7, 11:6), da bi potom Georgina Pota bila bolja od Sandre Paović sa 3:1 (12:14, 11:4, 11:6, 12:10) i tu su već nade za finale bile izgubljene. U trećem je dvoboju Petra Lovas za konačnu pobjedu Mađarica svladala Corneliu Vaidu sa 3:2 (4:11, 10:12, 12:10, 11:5, 11:7), iako je hrvatska igračica vodila sa 2:0.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stolni tenis: Pobjeda Sandre Paović, poraz Bakule Slika nije dostupna Stolni tenis: Naše stolnotenisačice poražene od Kineskinja

>> EP: Stolnotenisačice u polufinalu s Mađaricama

Iako je najavljeno i stoji na web-stranicama prvenstva da se Hrvatska u utorak sastaje u dvoboju za brončano odličje sa Rumunjkama, prema riječima direktora natjecanja Romana Plešea promijenjena su pravila po kojima se ne igra za treće mjesto na Europskim prvenstvima.

Tako su i Hrvatska i Rumunjska osvojile ekipnu broncu, a u finalu u utorak u 14 sati igrati će Mađarska i Nizozemska.

.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene