Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Balek za pokušaj ubojstva optužila i bivšeg supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na površinu izlaze nove tajne obitelji Balek. Antonijina braća otpočetka su se držala po strani i nisu željeli davati izjave za medije, a smetalo ih je što je u svim izjavama kao razlog svoje invalidnosti navodila prometne nesreće za koje nikad nisu čuli. Oko Antonije su česte priče o prijetnji ubojstvima, a to nam je danas potvrdio i njen bivši suprug.

Nijedan liječnik, nijedna bolnica, nisu do sada potvrdili da se Antonija kod njih liječila od posljedica prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suspendirani Antonija Balek, njezin trener i izbornik Slika nije dostupna 'Ima puno zlih ljudi, na takve naiđete i u obitelji'

Sve je krenulo nakon što je Antonija Balek optužila svog trenera da joj prijeti ubojstvom jer želi previše novca od novčanih nagrada. Novinari su tada poželjeli provjeriti sve nejasne stvari.

>>  Slučaj Belek: Dvije strane zlatne medalje

>> Zlatnoj paraolimpijki trener prijetio kako će je baciti niz stepenice?

Čudno je bilo da nitko u obitelji nije znao kada je Antonija doživjela prometne nesreće o kojima je pričala, ni gdje je to tri godine ležala u komi. Braća tada uopće nisu željela davati izjave, nisu je niti dočekali na aerodromu, posve su se ogradili.

'Policija nema evidenciju o nesreći, bolnice ništa ne znaju, onda šta ću ja reći?', kaže Antonijin brat Vlado koji je jučer oštro demantirao kako je vidio Antoniju kako hoda.

U međuvremenu je Antonija izjavila da joj brat Vlado samo želi lažima nauditi jer su u svađi, te da je čak i majku nedavno pokušao ubiti. Vlado je šokiran tom pričom o pokušaju ubojstva.

>> 'Ima puno zlih ljudi, na takve naiđete i u obitelji'

Policija nema evidenciju o nesreći, bolnice ništa ne znaju, onda šta ću ja reći? 'Ja da sam je pokušao ubiti? Ja pištolja nemam, kad sam u ratu bio pušku sam ostavljao tamo, nisam je kući donosio.'

Priču o pokušaju ubojstva čuli smo i na trećoj adresi. Antonija je za pokušaj ubojstva svojevremeno optužila i bivšeg muža Antu. Ispričao nam je kako ga je policija jednom nakon razvoda privela, ispitala i pustila. Pred kamerama o tome ne želi.

'Pustimo, nemojte...nije to ništa. Razveli smo se 1997., vidio sam ju jednom u Kaštelima i to je to.'

O Antoniji kaže da je probitačna i da želi visoko, a tko želi visoko mora biti spreman i na padove. Pad je Antonija doživjela i u očima Paraolimpijskog odbora. 

>> Paraolimpijski odbor se ogradio od izjava Antonije Balek

Antonija je u Udruzi invalida Kaštela registrirana kao osoba oboljela od distrofije mišića, stopostotni invalid. Otkako je krenula čitava ova afera oni vrlo jasno poručuju kako s obzirom na silne kontrole koje paraolimpijci prolaze nije bilo moguće izvesti nikakvu prijevaru. 

Očitovanje o čitavom slučaju od paraolipmijskog odbora će tražiti i ministrica Kosor.

Antonija Balek trenutno je u Rijeci. Njezina majka kazala nam je da se čula s njom telefonski i da ona kroz plač ponavlja da je sve ovo rezultat zavisti i želje za novcem koji je dobila. Kako god bilo, ovaj je skandal bacio ružnu sjenu na sjajne rezultate koje Antoniji nitko ne može osporiti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene