Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zlatko Šarić: Sandra mi je obećala medalju za rođendan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neposredno nakon što je naša taekwondašica Sandra Sarić osvojila ukupno četvrtu hrvatsku medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu, u Senju smo posjetili Sandrine roditelje i brata.

Mama Nada rekla je da nije mogla pratiti borbu nego je samo povremeno pogledavala na tv-ekran.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sandra Šarić: 'Pokradena sam od sudaca!' Slika nije dostupna Sandra Šarić: S Korejkom ću se dobro potući

"Bog je bio i ovaj put pravedan. Plakala sam tada, kada je pobijedila i kada se podizao hrvatski barjak, a Sandra bila na postolju. Počela je u Senju još kao devetogodišnja djevojčica, prije 15 godina", rekla je majka. 

"Bila je uvijek sklona sportu. Obećala mi je medalju za skori rođendan, koji ću ovaj put, 26. ovog mjeseca, proslaviti kao nikada dosad!",  rekao je Sandrin otac Zlatko Šarić.

"Sandra je bila i danas je idol mnogim mladima u Senju, još iz dana kada je nastavila trenirati u Zagrebu, u 'Metalcu', i zbog toga prešla i na srednjoškolsko obrazovanje iz Senja u Zagreb", rekao je njezin brat Silvije.

U Senju se slavi od trenutka Sandrina osvajanja olimpijskog odličja, a Senjani su sretni što se njihov grad ponovno spominje po afirmaciji sporta, a1i i grada Senja, kolijevke mnogobrojnih sportaša u različitim sportovima. Ovaj put u povodu osvajanja olimpijske kolajne njihove sugrađanke, 24-godišnje Sandre Šarić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene