Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog ozljede upitan Ljubičićev nastup u Pekingu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatskom tenisaču Ivanu Ljubičiću danas je na magnetnoj rezonanciji u bolnici u Puli dijagnosticirana diskus-hernija, pa je njegov nastup na Olimpijskim igrama u Pekingu za tri tjedna upitan.

Liječnici su ustanovili iskakanje diska između drugog i trećeg kralješka, pa će Ljubičić morati mirovati između dva i šest tjedana. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvijestila policija Krvava večer kod Imotskog: Jedan muškarac izboden, drugi zadobio teške ozljede Ilustracija loši uvjeti Čistačica se u japankama popela da očisti prašinu u zgradi Ministarstva i pala, dobit će veliku odštetu

Najoptimističnija prognoza od dva tjedna mirovanja ostavlja Ljubičiću svega pet dana treninga i priprema za Peking, budući da teniski olimpijski turnir počinje 10. kolovoza, a ako se bude radilo o čak šest tjedana mirovanja, propustit će i OI i grand slam turnir US Open.

Ljubičić se posve ukočio zbog bolova u leđima u srijedu navečer u Umagu, a u četvrtak je imao tretman kod liječnika alternativne medicine u Kopru, ali je potom morao predati dvoboj 2. kola protiv Roka Karanušića. 

Ljubičić se nadao da se radi o samo prolaznom ukočenju, no današnja magnetska rezonanca je potvrdila iskakanje diska u leđima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene