Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tko su hrvatski atletičari koji putuju u Peking?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvršni odbor Hrvatskog atletskog saveza na sjednici održanoj 21. srpnja odredio je putnike na Olimpijske igre u Peking.

Atletičari: Blanka Vlašić (skok uvis), Ivana Brkljačić (bacanje kladiva), Vanja Perišić (800 m), Nikolina Horvat (400 m s preponama), Vera Begić (bacanje diska), Andraš Haklić (bacanje kladiva), Nedžad Mulabegović (bacanje kugle), Jurica Grabušić (110 m s preponama) .

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OI: Hrvatska - Grčka 71:86 Slika nije dostupna Diskaš Fazekas kojem je zbog dopinga oduzeta zlatna medalja ide na OI

Vodstvo reprezentacije čine: Siniša Ergotić (vođa ekipe), Joško Vlašić (trener), Bojan Marinović (trener), Roland Varga (trener), Šime Sučić (trener).

S obzirom da je rok za ostvarenje normi 23. srpnja, te da se 22. srpnja u Mariboru i Ljubljani održavaju dva natjecanja na kojima će norme pokušati ispuniti Maja Golub, Andrea Ivančević, Martin Marić i Sanja Gavrilović, IO je dao ovlast direktoru saveza da donese odluku o verifikaciji njihovih rezultata.

U slučaju trenera Nikoline Horvat, Igora Čordaša, koji će o trošku kluba putovati u Peking, HAS se obvezao učiniti sve moguće da trener dobije pristup stadionu za trening i natjecanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene