Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Potvrđeno sudjelovanje Beckhama na svečanosti zatvaranja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
David Beckham sudjelovat će na svečanosti zatvaranja Olimpijskih igara na kojoj će olimpijska zastava biti predana sljedećem domaćinu - Londonu.

Beckham, čija popularnost u Kini nadilazi čak i onu osmostrukog osvajača zlatnih medalja Micheala Phelpsa i sprinterske senzacije Usaina Bolta, sudjelovat će u osmominutnom dijelu svečanosti zatvaranja u kojem će se London predstaviti kao sljedeći domaćin Olimpijade.

Pročitajte i ovo Nesreća u pekinškom metrou Kumovala snježna oluja VIDEO Drama u podzemnoj željeznici: Za vrijeme najveće gužve raspao se vlak, više od 100 ljudi se polomilo! Slika nije dostupna Zatvaranje ZOI-a FOTO Pogledajte kako su se Rusi NAŠALILI na svoj račun!

Igraču LA Galaxyja priključit će se bivši gitarist Led Zeppelina Jimmy Page, pop pjevačica Leona Lewis, plesači Royal Opera Housea te brojni sportaši s prijašnjih Igara. Svečanosti će nazočiti i britanski premijer Gordon Brown koji će gledati kako novi londonski gradonačelnik Boris Johnson prima zastavu od svog pekinškog kolege Guo Jinlonga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene