Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Pejčić i Ude dolaze sutra navečer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedriličar Ivan Kljaković Gašpić prvi je hrvatski sportaš koji je danas otputovao s Olimpijskih igara u Pekingu za Hrvatsku, dok će zasad jedini hrvatski osvajači medalja, streljačica Snježana Pejčić i gimnastičar Filip Ude, u Zagreb stići sutra u 20.25 sati.

Osim Pejčič i Ude, sutra u Zagreb dolazi najveća skupina sportaša u kojoj su streljačka, gimnastička i cjelokupna plivačka reprezentacija s trenerima i vodstvom.

Pročitajte i ovo Stigli prvi BBB - 1 Kakva farsa Mogu li pristigli Boysi na derbi s Hajdukom? "Dinamo čeka da policija povuče prvi korak, a policija prikuplja informacije" Slika nije dostupna Počeci: Ude vježbao iz WC-a, Pejčić prodavala odjeću

Letom u nedjelju 24. kolovoza vraćaju se stolnotenisači i kajakaš Stjepan Janić, dan kasnije, u ponedjeljak prvim letom dolaze veslačka i jedriličarska reprezentacija, te atletičar Nedžad Mulabegović, a drugim letom vaterpolska reprezentacija, boksači i Tamara Boroš. 

U utorak, 26. kolovoza predviđen je dolazak atletičara i taekwondašica, a posljednja skupina napušta olimpijski Peking u utorak i dolazi u srijedu 27. kolovoza, 8.30 sati. U zrakoplovu će biti će rukometaši i košarkaši, te Misija HOO-a.

Svi navedeni hrvatski sportaši dolaze u Zagreb, osim Blanke Vlašić koja leti izravno za Split, Ivane Brkljačić koja odlazi letom u Budimpeštu, te kajakaša Emira Mujčinovića koji ide u Sydney, dok je Marin Čilić već otišao u New York na US Open.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene