Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ozlijeđeni troskokaš Olsson nosi švedsku zastavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ozlijeđeni olimpijski pobjednik u troskoku iz Atene otprije četiri godine, Šveđanin Christian Olsson izabran je za nositelja zastave svoje zemlje na svečanosti otvaranja Olimpijskih igara u Pekingu.

Olsson, koji je prije dva tjedna ozlijedio butni mišić, te će morati propustiti natjecanje u Pekingu, izjavio je kako je "iznimno počašćen" ovim potezom Švedskog olimpijskog odbora.

Pročitajte i ovo Changfeng Hospital Strašne snimke VIDEO Dramatične snimke požara u bolnici, poginulo 29 osoba: Vezali su posteljinu i spuštali se niz zgradu Ulice Pekinga - 4 Širenje korone VIDEO Sablasno prazne ulice grada s više od 20 milijuna stanovnika: "Krenulo je poput teretnog vlaka bez kontrole"

"Ovo je bila prilika da mu iskaženo poštovanje i zahvalnost za sve što je napravio u svojoj karijeri", rekao je predsjednik Švedskog olimpijskog odbora Stefan Lindeberg.

Osim naslova olimpijskog pobjednika, Olsson je tijekom karijere osvajao i naslove europskog i svjetskog prvaka, kako na otvorenome tako i u dvorani.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene