Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kvalifikacije za OI: Hrvatska protiv Njemačke za Peking

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska muška košarkaška reprezentacija u subotu će u 18 sati u Ateni igrati protiv Njemačke dvoboj za odlazak na Olimpijske igre.

Nakon što je ranije poslijepodne Hrvatska u četvrtfinalu kvalifikacijskog turnira svladala Kanadu sa 83-62, Njemačka je u svom četvrtfinalnom dvoboju pobijedila Brazil sa 78-65 (14-13, 31-13, 17-13, 16-26).

Pročitajte i ovo Ulice Pekinga - 4 Širenje korone VIDEO Sablasno prazne ulice grada s više od 20 milijuna stanovnika: "Krenulo je poput teretnog vlaka bez kontrole" Olaf Scholz POVIJESNA INFLACIJA I RECESIJA Popravljanje odnosa? Njemački kancelar sletio u Peking, odmah ga testirali na koronu, pregledali i avion

Najefikasniji u sastavu Njemačke bili su Dirk Nowitzki sa 20 i Pascal Roller sa 15 koševa, a kod Brazila Tiago Splitter sa 16 i Marcelo Machado sa 11 poena.

Pobjednik dvoboja Hrvatska - Njemačka izravno će se plasirati na OI, dok će poraženi imati još jednu priliku u nedjelju protiv poraženog iz drugog polufinala u kojemu se sastaju Portoriko i pobjednik susreta Grčka - Novi Zeland.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene