Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Wayne Rooney u crvenom minusu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč činjenici da je zaradio skoro 5 milijuna funti, nogometaš Manchestera Wayne Rooney prošle je godine toliko potrošio da je bio 1,1 milijun funti u crvenom minusu.

Prema poslovnim knjigama njegove tvrtke Stoneygate 48, Wayne je u prošloj godini zaradio gotovo 5 milijuna, a poslovnu je godinu završio 603,241 funti u minusu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobili sinove Što je zajedničko Wayneu Rooneyu i Karolini Kurkovoj? Slika nije dostupna A Gallagheri ne navijaju za njegov klub Rooney je veliki obožavatelj Oasisa

No, ove je godine situacija još i 'crnja'. Wayne je naime, piše News of The World, ove godine već 1,1 milijun funti u crvenom iako mu je na račun tvrtke sjelo oko 3 milijuna funti od sponzorskih ugovora s Nikeom i Coca-Colom, no pretpostavlja se kako je to zbog raskošnog vjenčanja s Coleen McLoughlin. Par je naime, na primanju u Italiji prošlog mjeseca potrošio nevjerojatnih 100,000 funti 'po glavi'.

Inače, par ima i 4,5 milijuna funti vrijedan dom u Prestburyju i vozni park koji uključuje Lamborghini, Aston Martin i Bentley.

No, nogometaševo financijsko stanje vjerojatno nije zabrinjavajuće jer mu tjedna plaća od 130.000 funti sjeda na njegov privatni račun.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene