Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sutra odluka o Laportinoj sudbini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik španjolskog nogometnog velikana Barcelone Joan Laporta našao se u neugodnoj situaciji. U nedjelju će članovi kluba odlučivati o njegovoj sudbini i moglo bi se dogoditi da Barca ostane bez sadašnjeg predsjednika.

Referendum o povjerenju Laporti pokrenuo je odvjetnik Oriol Giralt koji je uspio prikupiti potreban broj potpisa članova za izglasavanje povjerenja sadašnjem predsjedniku.

Pročitajte i ovo Navijači Zanimljiva prijava Dnevnik Nove TV doznao nove detalje o incidentu s ustaškom zastavom na Rujevici Ilustracija Šok u Italiji Dječaka (12) na nogometu udario grom, u teškom je stanju

Da bi se Laporti izglasalo nepovjerenje na referendumu se mora pojaviti najmanje deset posto ukupnog broja članova, što je 10.764, a dvije trećine od izašlih glasača mora dati glas protiv sadašnjeg predsjednika. Ukoliko se to dogodi vodstvo kluba mora raspisati nove predsjedničke izbore.

Laporta je preuzeo katalonski klub prije pet godina i pod njegovim vodstvom "Blau Grana" je osvojila dva naslova prvaka (2005, 2006), Ligu prvaka (2006) i španjolski Superkup (2006).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene