Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Real Madrid je konačno, samo dva sata prije isteka prijelaznog roka, odlučio pustiti svoju brazilsku zvijezdu Robinha, koji odlazi na Otok, ali ne u Chelsea, već u Manchester City, tvrde španjolski mediji.


Real je u ponedjeljak popodne primio od Citya ponudu od 35 milijuna, a kasnije je to povećano na 40 milijuna eura za 24-godišnjeg Brazilca, što je bilo više negoli je nudio Chelsea.

Vezani članci Slika nije dostupna Man U će prihvatiti 135 milijuna funti za Ronalda? Slika nije dostupna Buffon ismijao mogućnost prelaska u City

"Pristali smo prodati Robinha iz humanih razloga, iz nogometnih razloga i zato što nismo mogli odbiti toliki novac", kazao je predsjednik Reala Ramon Calderon.

Robinho, koji je u Real došao 2005. iz Santosa, cijelo je ljeto bio uporan u nastojanju da napusti Real, a cijelo to vrijeme Chelsea je činio sve da privoli brazilskoga napadača u svoje redove.

Manchester City je ipak bio brži, a španjolski mediji navode da je Real u zadnji trenutak ponovno poslao ponudu Valenciji za Davida Villu, no klub sa Mestalle je to odbio.