Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Real prodao Robinha Manchester Cityu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Real Madrid je konačno, samo dva sata prije isteka prijelaznog roka, odlučio pustiti svoju brazilsku zvijezdu Robinha, koji odlazi na Otok, ali ne u Chelsea, već u Manchester City, tvrde španjolski mediji.

Real je u ponedjeljak popodne primio od Citya ponudu od 35 milijuna, a kasnije je to povećano na 40 milijuna eura za 24-godišnjeg Brazilca, što je bilo više negoli je nudio Chelsea.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Man U će prihvatiti 135 milijuna funti za Ronalda? Slika nije dostupna Buffon ismijao mogućnost prelaska u City

"Pristali smo prodati Robinha iz humanih razloga, iz nogometnih razloga i zato što nismo mogli odbiti toliki novac", kazao je predsjednik Reala Ramon Calderon.

Robinho, koji je u Real došao 2005. iz Santosa, cijelo je ljeto bio uporan u nastojanju da napusti Real, a cijelo to vrijeme Chelsea je činio sve da privoli brazilskoga napadača u svoje redove.

Manchester City je ipak bio brži, a španjolski mediji navode da je Real u zadnji trenutak ponovno poslao ponudu Valenciji za Davida Villu, no klub sa Mestalle je to odbio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene