Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Premiership: Arsenal razbio Newcastle

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U trećem kolu engleske nogometne lige Arsenal je na domaćem terenu uvjerljivo svladao Newcastle rezultatom 3:0, a do vrijednih pobjeda došli su još i West Ham, Wigan, Portsmouth i Middlesbrough.

Ni skupa pojačanja uoči sezone nisu pomogla
Newcastleu da se danas dostojno suprotstavi Arsenalu na Emirates stadionu. Londončani su dominirali tijekom cijele utakmice, a odnos udaraca u okvir na kraju je bio 13-1.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gallas priznao: 'Već dugo igram loše' Slika nije dostupna Arsenal bacio oko na mladog Matuidua

Do pobjede je Arsenal došao golovima Robina Van Persieja, u 18. minuti iz penala i u 41. minuti nakon lijepe akcije, te Denilsona u 59. minuti. Arsene Wenger može biti jako zadovoljan igrom svoje ekipe, koja se uspješno oporavila nakon kiksa protiv Fulhama.

Od drugih utakmica, spomenimo da je Portsmouth sjajnom predstavom, svakako najboljom u dosadašnjem tijeku sezone razbio Everton na Goodison Parku i pobjegao sa samog dna prvenstvene ljestvice. Kranjčarovi suigrači slavili su rezultatom 3:0, a on nije igrao zbog ozljede.

Novoligaš Hull doživio je težak poraz na svom terenu od Wigana, 0:5. Slična sudbina snašla je i Blackburn, koji je stradao na gostovanju kod West Hama s teških 4:1. Middlesbrough je uspio dobiti Stoke 2:1, a 0:0 su odigrali Bolton i WBA.

Sutra igraju vodeće ekipe lige: Chelsea protiv Tottenhama, Liverpool protiv Aston Ville. Dvoboj Manchester Uniteda i Fulhama odgođen je zbog jučerašnje utakmice europskog Superkupa.

Rezultati subotnjih utakmica:
Everton - Portsmouth 0-3 (Defoe 11, 68, G. Johnson 40)
Bolton Wanderers - West Bromwich Albion 0-0
Middlesbrough - Stoke City 2-1 (Alves 38, Tuncay 85 / Hoyte 71-ag)
West Ham - Blackburn 4-1 (Davenport 13, Samba 21-ag, Bellamy 90+3, C. Cole 90+5 / Roberts 22)
Hull City - Wigan Athletic 0-5 (Ricketts 5-ag, Valencia 13, Zaki 63, 81, Heskey 68)
Arsenal - Newcastle United 3-0 (Van Persie 18-11m, 41, Denilson 59)

Nedjelja:
Chelsea - Tottenham Hotspur
Sunderland - Manchester City
Aston Villa - Liverpool



Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene