Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gallas priznao: 'Već dugo igram loše'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branič Arsenala i francuske reprezentacije, William Gallas razočaran je vlastitom lošom igrom na početku nove sezone, pogotovo u utakmici protiv Hull Cityja.

Kapetan Arsenala prošle je sezone bio jedan od najboljih igrača londonskog kluba, a njegovi golovi u ključnim minutama susreta donijeli su mnogo bodova Wengerovoj momčadi. No, ove sezone 31-godišnji Gallas ne igra na visokom nivou, a Arsenal zbog njegovih grešaka u obrani gubi važne bodove u Premiershipu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Premiership: Arsenal i dalje vodeći Slika nije dostupna Arsenal 3 tjedna bez Gallasa

'Nismo još vidjeli Gallasa iz 2006. godine ove sezone. Na nekoliko utakmica zbilja nisam bio dobar. Ni sa francuskom reprezentacijom u Švicarskoj i Austriji nisam igrao dobro,' priznao je Gallas u intervjuu za L'Equipe.

'Nisam slijep, jasno mi je da nisam u dobroj formi. Možda sam malo i umoran,' tvrdi Gallas, koji je posebno nezadovoljan svojom igrom protiv Hull Cityja, kada su gosti senzacionalno pobijedili Topnike usred Londona.

>> Wengeru pozlilo od loše igre Topnika

'Proživljavam najteži period otkad sam došao u Arsenal. Nedostaje mi konstantnosti. Jednu utakmicu igramo dobro, a sljedeću opet slabo.'

Poput drugih pravih sportaša, francuski tamnoputi fighter se ne predaje.

'Kako god, dajem sve od sebe da opet dođem do optimalne forme.'

Arsenalu će trebati Gallas iz svojih najboljih dana u nastavku sezone, jer već gube 4 boda za Liverpoolom i Chelseajem, a svaki sljedeći kiks mogao bi ih izbaciti iz trke za naslov prvaka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene