Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poljaci i Ukrajinci na popravnom kod Platinija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
UEFAće u četvrtak i petak u Bordeauxu održati zasjedanje Izvršnog odbora na kojem će jedna od glavnih točaka rasprave biti sudbina Europskog prvenstva 2012. godine koje bi se trebalo održati u Ukrajini i Poljskoj.

U Poljskoj i Ukrajini su vrlo optimistični uoči zasjedanja i vjeruju kako neće biti nikakvih sankcija, međutim dio europske nogometne javnost smatra kako bi UEFA mogla domaćinstvo povjeriti nekoj drugoj zemlji.

Pročitajte i ovo Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini Blokada vozača na granici s Ukrajinom Blokirali ih poljski vozači Oko 3000 kamiona zapelo na ukrajinskoj granici: "Tisuće ljudi prisiljene su živjeti u teškim uvjetima"

'Dobro ćemo proučiti izvještaj naših stručnih službi koliko su Poljska i Ukrajina otišle daleko s radovima i što se u zadnja tri mjeseca promjenilo,' najavio je direktor komunikacija UEFA-e William Gaillard.

Prilikom posljednjeg posjeta tim zemljama predsjednik UEFA Michel Platini je bio iznimno nezadovoljan do tada učinjenim pokazavši organizatorima 'žuti karton'. Već tada se nagađalo kako bi Poljaci i Ukrajinci mogli ostati bez domaćinstva, no dobili su tri mjeseca 'popravnog'.

'Nema razloga za zabrinutost. Radovi dobro napreduju i vjerujem kako će UEFA biti zadovoljna,' kazao je predsjednik Poljskog nogometnog saveza (PZPN) Michal Listkiewicz.

UEFA će u Bordeauxu raspraviti i o mogućnosti proširenja završnice europskih prvenstava sa 16 na 24 reprezentacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene