Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otac Berbatova osuđeni je silovatelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novopridošlo pojačanje Manchester Uniteda, Bugarin Dmitar Berbatov ima mračnu obiteljsku tajnu, otkriva britanski tabloid The Sun.

Dok je Dmitar Berbatov ima tek 18 mjeseci, njegov otac Ivan suđen je na dvije godine u zatvora zbog sudjelovanja u grupnom silovanju norveške djevojke, tijekom priprema svojeg nogometnog kluba Pirina. Tako je malog Dmitra njegova majka sama odgajala u prvim godinama njegovog života.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

27-godišnji Dmitar Berbatov, koji je nedavno prešao na Old Trafford za 30 milijuna funti, nikad nije javno pričao o osudi svoje oca. Ivan Berbatov, koji je danas 50-godišnjak, bio je jedan od šest nogometaša kojij su zatvoreni zbog silovanja 34-godišnje Norvežanke Rose.

Poput sina, Ivan je karijeru počeo u bugarskom klubu Pirin Blagoevgrad. Tijekom ljeta 1983. godine momčad je odsjela u norveškoj Varni, omiljenom skandinavskom turističkom središtu. Noć prije dogovorene utakmice, igrači su brutalno silovali djevojku, a ona ih je identificirala u policiji. Iako su tvrdili da su joj platili 160 funti za seks, svejedno su svi zatvoreni, neki na tri i pol, neki na dvije godine zatvorske kazne.

Zatvor je Ivanu Berbatovu prekinuo inače obećavajuću nogometnu karijeru.

''Dok je odrastao, imao je težak život, ali se nikad nije žalio,'' kaže za The Sun majka Dmitra Berbatova, Margarita, koja je ostala uz svojeg supruga, usprkos silovanju.

Dmitar također ne osuđuje svog oca zbog mračne prošlost, dapače.

''Moj otac je najbolji. On me naučio svemu,'' izjavio je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene