Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Modrić i Flamini najbolje kupovine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema mišljenju stručnjaka, Tottenhemovo dovođenje Luke Modrića i Milanovo Mathieua Flaminija bili su zasad najbolji potezi tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Za Modrića se vjeruje da će biti dragulj u veznoj liniji Ramosove ekipe, a njegova dobra igra na Europskom prvenstvu svakako je pridonijela tome da ga svi smatraju vrlo opasnim igračem. Smatra se da je dovođenje Modrića bio iznimno dobar potez Tottenhama, jer su za Luku bili zainteresirani i veći klubovi, poput Chelseaja i Barcleone. Po mišljenju stručnjaka, to je druga najbolja kupovina uoči nove sezone.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Transferi: Dinamova zarada od igrača 31, proračun 11 milijuna eura?! Slika nije dostupna Zenit traži 25 milijuna eura za Aršavina

Najboljom kupovinom prijelaznog roka stručnjaci zasad smatraju Milanovo dovođenje Arsenalovog veznjaka Mathieua Flaminija, koji je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača londonske momčadi. Francuz je propustio Euro zbog Domenechove tvrdoglavosti, no u novoj sezoni trebao bi biti udarna snaga milanskog sastava.

Među najboljim transferima još su i prelasci:
-Ujfalušija iz Fiorentine u Atletico Madrid,
-Ben Arfe iz Lyona u Marseille,
-Gilardina iz Milana u Fiorentinu,
-Seydoua Keite iz Seville u Barcelonu,
-Ezequiela Garaya iz Racing Santandera u Real Madrid,
-Deca iz Barcelone u Chelsea,
-Amaurija iz Palerma u Juventus i
-Daniela Alvesa iz Seville u Barcelonu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene